.

suka makan ubi

TINGGI SORA!!

Posted by miss ubi | 2:19 PM | , | 2 comments »


Salam....fuh jarang sgt2 da masuk blog neh....

sikit lagi asgmnt yg nak submit..fuh alhamdulillah la...happy...xlama abis suma...n just fikir exam ja lagi...byk gila asgmnt..n ngn perangai kwn yg belagak tahap gaban

mau tya kwn2 nie...kalo orang TINGGIKAN SUARA??? sedangkan dia tau kita nie xsuka sgt2 benda tu and dia buwat..so ????????....am i did wrong?? rasanya mau jugak buat performance yg terbaik dalam tinggikan sora nie (takat nie performance terbaik belum pernah dia nampak)...mau try jugak wat up dari dia..!! hellooo.....ur is nothing to me K!!!!...ini sudah kali kedua K....ur xpenah rasa lagi erk???...mau RASA?? tungguuuuu!!!!


2 comments

  1. cik tasha shafzan // March 29, 2009 at 11:02 PM  

    tak salah kalau kita nak tinggikan suara untuk tegur orang..
    cuma kalau kelantangan suara tu akan menyebabkan orang itu mendapat malu, kan tak baik..
    mula2 cakap elok2 dulu..
    kalau dia "pekak", baru la cakap kuat2 ok!!
    :)

  2. Miss Ubi // March 29, 2009 at 11:38 PM  

    hehehe..betol....tapi cik tasha...kalo bukan untuk teguran sekadar ckp besa?....then dia reply ngn nada tinggi..memang mau jadi gaban juga rasanya...