.

suka makan ubi

CERITA AKU D BLOG KAWAN .....

Posted by miss ubi | 6:13 PM | | 13 comments »

meh baca nie.....nie cita saya d blog kawan sekelas saya...yg rasa kelakuan dia sangat disenangi oleh kebanyakan orang...n saya rasa saya xla sebaik dia kan???......so bacalah untuk dikongsi bersama........TQ for this post erk...hope ur xla stress erk.....n try 2 find someone like ur want..




''have you ever had friend that very annoying??..i had one..this current la..fuhh cukup2 menyampah..tp, dear blog..can i make some confession again..i need...i have too..plez..plezzz...[blog:ok..ok...^-^]blogger-emoticon.blogspot.com Just imagine she is one year old than me..and her attitude like childish..she want everyhing must be in her command..what the hell..blogger-emoticon.blogspot.comat first time i did not know her attitude like that..and one of my friend had told me be4 about her attitude..but i think maybe she is too sensitive or whatsoever..so for this semester..im quite close to her.. and just less for 2 weeks..im feel im crazy!!..blogger-emoticon.blogspot.com change mode to BM...giler kenapa?gile2 + meroyan merajuk..sikit2 merajuk..pas2 tarik muka...dia ingt org suka perangai dia..Ya ampun...cmni ke perangai die..buruk benar..plus..ni thp cipan la sakit ati..just imagine..kalu g makan kan..syida tak tahan nk toilet...ckp jer ko tggl jap eh..aku g toilet..dier leh ckp ko cr dulu kwn aku kt sini..bru ko leh g..tak gune..duk kejap xblh ker?blogger-emoticon.blogspot.comdier ingt semua llk pndng dier..harap skl pndg cntik..dua kali macam witch!!..fuh..jaat mulut ko syida,bkn time tu jer..dier ddk syida g bli air pun nk ikut..sian la laki dier..mati la......hahaha... blogger-emoticon.blogspot.comwaa..menyesal rapat ngn dier..i should be independent at first place..shiitt...fuuhh...luckly im only one class with her..mandarin..aiseh..she always think she is so good!!but not..thinking im gonna give link of her blog..but its im too crazy.. and thats is one reason im chnge my URL..keep save from this annoying person!! for those my friend who read this..im sorry..i need some place to tell the truth of me.. syida bkn memilih kawan....n kita pun bru kenal..dont hoping people will do or obey ur command..it need to have give and take..one more thing, hate org 'tikam kwn dr blkang..and not sincire when making fren!!u witch!!!fuhh~~~blogger-emoticon.blogspot.com Better be friend with Amad..it more loving+ nice+cherrfull...and i love him...yeaa!!! btw i love be friend with my sibling..ibu...makteh...who else..hermm..ira+ida +rehan..and also my roomate mar...""""



mau komen cikit jak la....wah pernah lak dia tahan nak g toilet gara2 sy mintak cr teman?..hahaha...baiknya......wah beruntungnya laki dia...wah baiknya syida selalu ikut cakap..wahhh xsangka....n last sekali pas nie mesti polis mau tangkap saya....sebab kes tikam...
Read more...

TINGGI SORA!!

Posted by miss ubi | 2:19 PM | , | 2 comments »


Salam....fuh jarang sgt2 da masuk blog neh....

sikit lagi asgmnt yg nak submit..fuh alhamdulillah la...happy...xlama abis suma...n just fikir exam ja lagi...byk gila asgmnt..n ngn perangai kwn yg belagak tahap gaban

mau tya kwn2 nie...kalo orang TINGGIKAN SUARA??? sedangkan dia tau kita nie xsuka sgt2 benda tu and dia buwat..so ????????....am i did wrong?? rasanya mau jugak buat performance yg terbaik dalam tinggikan sora nie (takat nie performance terbaik belum pernah dia nampak)...mau try jugak wat up dari dia..!! hellooo.....ur is nothing to me K!!!!...ini sudah kali kedua K....ur xpenah rasa lagi erk???...mau RASA?? tungguuuuu!!!!


Read more...

udah jawab nie...hehe..

Posted by miss ubi | 5:58 PM | | 0 comments »

1.org yg palingggg..kamu syg berserta pic kamu bersama dia/mereka mesti melebihi 2 keping n tidak boleh melebihi 5 org
*parents tidak termasuk k..
.


2.berikan sbb kamu syg dia/mereka....

SELALU ADA TIME SEDIH, SUSAH & SENANG...IKHLAS DALAM BERKAWAN..

3.apa yg kamu tidak suka tentang dia/mereka...yg membuat kekadang kamu merasa benci menyanyangi dia/mereka....

NOTHING

4.adakah kamu selalu menceritakan segala masalah kamu kepada dia/mereka
YUP....DIAORANG MEMG ADA SENTIASA TIME ADA MASALAH..

5.apakah kenangan kamu paling indah bersama dia/mereka....
TIME KONVO...TIME P PORING..TIME NYANYI D BILIK C WATIE (HAHAHA)...

6.ceritakan bagaimana kamu mengenali dia/mereka
TIME STUDY D POLI DULU2......TIME TUA2 DULU....HEHE

7.apa pendapat kamu tentang tingkahlaku dia/merka...
OK...COOL....KDG2 MCM SICHAN...XDA PERASAAN LANGSUNG..BENGONG2 JUGAK DRG NIE..

8.sudah berapa lame kamu mengenali dia/mereka....

UDAH 7 TAHUN LA TAKAT NIE...WLPUN UDA BEJAUHAN...


9.adakah kamu tahu dia/mereka syg kamu seperti kamu syg mereka... XTAULA....DORANG XSAYANG SY KOT..KEKEKE.....

10.kata2/ucapan kamu buat dia/mereka
Tuk PIJA n VEe...hehehe...wei jan lupa perancangan kita bulan 5 ni k...tuk kwn2 yg xda dlm pic nie...geng2 i dulu la....hehe..igt sapa xdtg nanti jaga kamu ya!!!i will cekik ur...
Read more...

Posted by miss ubi | 5:15 PM | | 6 comments »

Huhu..susah mau cr kwn yg btl2 kwn skrg nie...kwn skrg ada time memerlukan kita ja...time kita perlu xdanya....faham kita? xdanya...tipu ja.. huhu...jaga hati? lagilah...susah mau cr...kalo wat something baik pon kan.. mungkin sebab balas apa ja yg kita wat ngn dia...huhu....xkesahla..hak korang..n diri korang....n aku akui....aku bukan la sebaik korang kan?...hehehe aku xlah terdidik sgt mcm korang...so, aku nie byk la buruk dari korang....moody la yg plg teruk...korang baik....aku ja buruk...aku sedar..tapi tu kelemahan aku....YA ALLAH rindunya pada kwn2 lama.....kawan2 yg ada time susah dan senang...bukan time kita senang ja....tapi bagus juga byk benda berlaku sekarang nie...sekurang2nya aku tau siapa kawan...TQblogger-emoticon.blogspot.com
Read more...

Xie xie nimen

Posted by miss ubi | 12:14 AM | | 12 comments »

waaa aku uda tua tambah...xpa...tapi...aku apy mlm nie....c Pae wish bday ngan housemate2 aku...nie adia dr Pae..aku bg tgk sebab ni adiah bday 1st aku thn nie...sebenarnya aku xda mintak pa pon...sebab byk masalah yg wat aku xda semangt...tapi korg tetap ingt aku...tenkiu la ngah2 mlm p wish...korang memang kawan2 yg baik...apapon aku apy sgt2...n....adiah tu memang yg wat aku melonjak apy..huhu...i like it..apy apy...apy...akhirnya ku dapat jua..(biarlah rahsia)..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
.
Read more...

ANJING lahirkan anak MANUSIA

Posted by miss ubi | 5:20 PM | | 3 comments »



Read more...

sapa ada idea??

Posted by miss ubi | 2:57 PM | | 9 comments »

ermm..cita dia macm nie..blogger-emoticon.blogspot.com

C DIA nie kan..bru gak ngajar..so...dia nie...ngajar bebudak sekolah menengah...pas tu..dia jd guru kelas ujung..ramai bdk cina jg la tapi ada juga bdk melay..terlalu nakal...so dia nie xtau mau wat amcm tuk handle kelas dia..c DIA nie..kcl jak org dia...sora pon xkuat mana..(ops terkutuk lak..cowi nek lori ya c DIA) blogger-emoticon.blogspot.comdia tya la aku..aku nie bg idea xbes la...so sapa ada cadangan tuk kwal budak2 nie spya mendengar cakap c DiA.??.....aduhai...xgunanya la aku neh...adoi...aku busy sgt2 sampai xda idea yg bernas mau bg dia...kalo aku dah aku ikat suma bebudak tu kakaka...biar padan muka huhuhu..lalala..k bg la cdgn...aku mau tulun DIA huhu..blogger-emoticon.blogspot.comcian dia..perlukah dia jadi mcm nie???blogger-emoticon.blogspot.com...ataupun mcm nie...blogger-emoticon.blogspot.com
Read more...