.

suka makan ubi

explain sikit ba

Posted by miss ubi | 6:27 PM | | 13 comments »

Apa yang dimaksudkan dengan queen control?..tolong explain..

bukan ubi xtau cuma nak kepastian..blogger-emoticon.blogspot.com...

13 comments

  1. Monkey D Luffy // August 29, 2009 at 4:45 AM  

    queen control tu mcm remote control tv tu

  2. miss ubi // August 29, 2009 at 10:58 AM  

    2 Monkey D Luffy ooo mcm tu pulak..

  3. Anonymous // August 29, 2009 at 11:38 AM  

    quenn cntrol...hehehe
    ..tak patut.....anti quen cntrol....

  4. miss ubi // August 29, 2009 at 1:45 PM  

    2 Anonymous :

    elehhh....mcm la org xknal..wawawa.wekk..anti kunun p rahh..wekk..huhu..

  5. ^^::ceq kelor::^^ // August 29, 2009 at 2:54 PM  
    This comment has been removed by the author.
  6. ^^::ceq kelor::^^ // August 29, 2009 at 2:56 PM  

    pura2 lagi ko ndak paham ba,

    ~sorry ter 'delete' plak di atas

  7. miss ubi // August 29, 2009 at 6:35 PM  

    2 ^^::ceq kelor::^^ :

    hehehe..xpa..ya bah ndak pam bah...huhu..(ndak percaya?)

  8. Framestone // August 30, 2009 at 3:44 PM  

    bro xtau nk explain cam mne

    bg bro la kan...

    queen control nie.. lebih kurang cam die la raja...everything die yg kawal.. mne yg leh dibuat dan mana yg tak leh dibuat

    lg parah sampai mengawal kehidupan seseorg itu mengikut kehendak hati die without sedikit pun nk amik kesah apa yg org itu fikirkan huhuuh (ade aku kesah)

    out of topic--> he..23x kekdg dari perubahan kite leh tahu pe kelemahan dalam perhubungan dan juga kekuatan peranan pasangan masing2...

    tp ubi kne ingt... yg manis2 selalunya mendatangkan penyakit pada akhirnya walaupun ianya lambat... dan yang pahit la selalunya menjadi penawarnya yakni ubat

  9. miss ubi // August 30, 2009 at 7:22 PM  

    2 Framestone:

    owh..ok tenkiu ngn pendapat bro tuh....

    out of topic-->

    ya la...ya la..kasi chance la ngn bro...tapi ubi suka pd perubahan pada kebaikan jak..kalo dr bek ke buruk..ubi marah la..huhu

    ya la..kasi chance satu kali ngn bro..hahaha..manis bg penyakitla...pahit ubt la...tapi ada yg manis leh jadi ubat yg pahit..wawa..

    bukan sellu bg pluang ngn bro nie...xpa...bulan posa kan...

  10. Hafiz Hamid // August 30, 2009 at 8:59 PM  

    queen control adelah kelakuan sang isterinya yg takutkan suaminya berpoligami.. pendapat aku je ni...=)

  11. miss ubi // August 30, 2009 at 10:45 PM  

    2 Hafiz Hamid:

    tq pndapat tu erk...
    macam ada betul jugak tuh...suma mau control kan sebab xnak somi poligami....so kalau control cikit2...xqueen control la kan...? kekeke

  12. Framestone // September 8, 2009 at 11:32 AM  

    bag perluang ape tue ubi he...23x

  13. miss ubi // September 8, 2009 at 4:35 PM  

    huhuu.....guest what...