.

suka makan ubi

Kalah bermaruah!!..yeha..

Posted by miss ubi | 6:12 PM | | 6 comments »

blogger-emoticon.blogspot.commari2 dengar ini cerita...hehehehe...


yeha....ini story ada apy sikit la..n puas atyyyyy sgt2 la...hehehe..u all nak tau?..eleh xmau tau pon suka ati ubi la nak mengeja atas blog ini..huhu..blog ini aku yg punya..huahuahua..
blogger-emoticon.blogspot.com..ok la..pada senen lalu bersamaan hari monday...aku n da geng...!( SUKA2 TEAM) hehehe..bermainla dengan xda malunya di atas gelanggang futsal...okey ini pertandingan tau...bukan sesi latihan sesaja...

haha..seperti yg dah ubi mklumkan pada zaman dulu..ubi n da geng memang baru jak mencium bola futsal itu...hahaha...

ok teruskan cerita,...kami men lawan team yg terer2 jugak la...pada 1st game jak ubi dah terterajang roomate...haha...(xsengaja bah) ubi jugak yg cedera kuang2x...

penjaga gol kami..MEMANG BESTTTTTTTTTTTTT.....hehehehe...xie xie anis...
ko la harapan kami...
kami suma men ngan gumbira n apy..kami hya dikalahkan oleh team yg memang terer la..wakil u...n 1 team lagik...budak junior..tapi dek...akak salute korang..memang besh...
besh jugak men ngan drg...hehe.blogger-emoticon.blogspot.com.
kelemahan kami...kami xpandai menjaring sahaja...
so kami xda mengumpul mata...hahaha..telur kita xpecah la my geng..haha.blogger-emoticon.blogspot.com.

tapi kami rasa kalah kami kalah bermaruah..!!sebab ur all nak tau?
hehehe...team kami mmg xpenah men....tapi team yg lawan kami xjuga dengan mudahnya tewaskan grp kami..
bayangkan...
team kami hya 2 org jak pernah men..yg len majoriti xpenah...
yg kami apy even dlm sejarah idup kami men hya 5 kali..men (4 kali lawan team len....1 kali men sesi mengenali bola futsal)..huahua TETAPI...xmudah untuk team kami dikalahkan...huahua(agak riak)...kekeke...

apapoon....kami tersangat la apy....

sebab..

1st game-kami kalah 2 mata
2nd game- seri
3rd game-seri
last game-kami kalah 2 mata

tau kenapa apy?...hehehe yg kalah 2 mata pada 1st game n last game..memang terer gilak la durang men...blogger-emoticon.blogspot.com

yg 2 lagik...agak sukar drg kalahkan budak yg br kenal bola...
yehaaaa.....kita dah mencapai lebih dari yg kita jangka...hehehe

TAHNIAH untuk TEAM SUKA SUKA..
niat itu penting...bila men suka2..we got no stress!!
Am i rightblogger-emoticon.blogspot.com?

layan pic d bawah ini....agak xjelas...hehehe..tapi nie xamik time men la..pas men baru posing...huhu.ubii n defend...ada lagik defend lain..
ubi posing mengada....
ni lak ngan c anis..penjaga gol..terer banar..hehehe,,chayok!!..

nie team kami...ada lagi yg xmasuk dlm pic nie atas sebab2 xdpt di elakkan...







6 comments

  1. Anonymous // July 29, 2009 at 9:14 PM  

    wah boleh tahan juga team suka2 ni..xpenah main pun tapi semangat tu kuat...caya la..,majula sukan untuk negara..

  2. miss ubi // July 29, 2009 at 9:27 PM  

    2 Anonymous:

    hehehehe..semangat itu penting...kami xla lembik mana pon...chayok!!janji appy!!!

  3. Monkey D Luffy // July 30, 2009 at 1:49 AM  

    kalau aku jd manager korang lg tambag power ;p

  4. miss ubi // July 30, 2009 at 1:18 PM  

    2 Monkey D Luffy :

    hehehe...la tu la pasal..xpa next time k..mesti terbang dah pintu gol tuh kami kerjakan next time!

  5. Rashid // August 22, 2009 at 6:02 PM  

    Peace V juga utk miss ubi

    ermm.. selamat berpuasa miss..

  6. miss ubi // September 10, 2009 at 2:23 PM  

    hehehe....selamat berpuasa jugak erk..