.

suka makan ubi

arini..today...

Posted by miss ubi | 8:25 PM | | 6 comments »

arini aku tersedar...

bahawa....

Xsuma benda yg kita inginkan....

kita akan dapat...

tapi apapon yg terjadi....

jalan ja ke depan..

jan pandang belakang...okey!!!

6 comments

  1. :: Alif :: Dal :: Mim :: // July 13, 2009 at 10:26 PM  

    kalo TERpandang juga mcmna?

  2. miss ubi // July 13, 2009 at 10:31 PM  

    2 :: Alif :: Dal :: Mim ::

    kalo TERpandang juga.....tu memang xdengar cakap...mau kena tarik telinga

  3. Framestone // July 14, 2009 at 1:21 PM  

    "kne gak pandnag belakang. takut2 org belakang xpakai seat belt..

    mne tahu ade yg nk memotong ke..."

    out of topic--> peh ubi dah balik ke U ek..leh online.. n thank coz sudi jejak di teratak buruk bro nie ek..

    perkara yang aib adalah perkara yang diheboh2kan untuk memalukan kita.. biar si suami mengetahuinya dari dengar dari org len...

    suami yang terbaik adalah suami yang mampu menerima si isterinya seadanya..

  4. miss ubi // July 14, 2009 at 1:41 PM  

    2 Framestone:

    ha lepas pon comment bro neh..hohoho..

    manada...nak pndang belakang pon xpayah toleh..tgk cermin depan ja ba..ish susah2...

    out of topic-->
    haha..nie crita continue dr n3 bro nie...hehehe
    ya betul tu..

  5. khaLifah feDi // July 15, 2009 at 2:48 PM  

    iye betul2...tapi ade org pesan klu 3 langkah ke dpn harus jugak 1 langkah ke blkg buat ingatan!!!

  6. miss ubi // July 17, 2009 at 5:54 PM  

    2 khaLifah feDi:

    boleh jugak macam tu..langkah jak kebelakang tapi toleh depan jugak..hhehe...